zondag 6 maart 2016

Week van de vrijwilliger: jullie zijn gewoonweg ón-betaalbaar




Elk jaar staat de wereld een week stil bij de miljoenen vrijwilligers die zich op enorm veel manieren nuttig maken. Dit jaar was dat van 27 februari tot 6 maart.
Ook op onze school! Vrijwilligers dragen immers bij op zoveel domeinen. Denk maar aan ons maandelijks fruitslafeest, de ouderraad, ouders die helpen op het schoolfeest, het hoekenwerk en nog veel meer. Onze vrijwilligers zijn niet meer weg te denken! Reden om hen eens  extra in het zonnetje te zetten. Want wat zij doen is onbetaald, onverplicht, in georganiseerd verband en ten bate van al onze kinderen. Natuurlijk staat daar iets tegenover namelijk: boeiende ontmoetingen, nieuwe vriendschappen, onvergetelijke ervaringen en oprechte waardering. Soms is het zichtbaar, denk maar aan onze speelplaats. Heel wat vrijwilligers hebben hiervoor heel wat inspanningen gedaan en soms wordt er achter de coulissen gewerkt. Elke vrijwilliger zet zich op zijn eigen manier in. Zij maken het verschil. Het zijn stille krachten maar onmisbaar op onze school.
Dus jij, vrijwilliger, blijf doen wat je doet! Hoe vaak je het ook doet maakt niet uit want je doet het super goed! Elke dag zijn jullie een echte ster! We hebben jullie nodig dus wees trots dat je een vrijwilliger bent en toon het ook. We hopen dat jullie nog lang vrijwilliger blijven want jullie maken het verschil! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten