woensdag 5 september 2018

Ook de ouderraad heet iedereen welkom op OLV Ten Bos



Maandagmorgen 3 september: na een ‘pauze’ van zo’n 2 maanden stapten onze kinderen het nieuwe schooljaar binnen op OLV Ten Bos. Een jaar waarin er verder gebouwd wordt aan een nieuwbouw, maar vooral aan de toekomst van onze kinderen. Het warme welkom van het hele schoolteam kondigt alvast een zeer ‘kleurrijk’ jaar aan.
Vanuit de ouderraad wensten we, net als vorig jaar, van deze eerste schooldag een extra ontmoetingsmoment voor (groot)ouders te maken. Tussen 08.30 en 09.30 werd er gratis koffie/thee en cake aangeboden voor zij die nog even tijd hadden vooraleer zelf aan het werk te gaan. 


Vaak organiseren we activiteiten om geld in te zamelen dat in allerlei projecten kan geïnvesteerd worden voor onze kinderen (goals op de speelplaats, fietsjes voor de kleuters, tussenkomsten bij vervoer van leeruitstappen, turn-t-shirt voor het eerste leerjaar, …). Deze activiteiten zijn en blijven, zeker in tijden van een nieuwbouw, zeer belangrijk.
Toch is het ‘samen zijn’ en ‘samen deelnemen’ aan het schoolgebeuren van onze kinderen minstens even belangrijk.

We waren dus ongelooflijk blij met alle ouders die van de koffie, thee en cake tijdens een losse babbel konden genieten in het kleurrijke kader dat de juffen hadden uitgewerkt.
Noteer alvast 2 september 2019 in je agenda voor de volgende ‘Welkom op OLV Ten Bos’.

En bij een lekker stuk cake en warme koffie hoort uiteraard nog een warme oproep (die trouwens voor alle ouders en grootouders telt):
Ook bij de ouderraad/helpende handen/technische ploeg ben je nog steeds van harte welkom.
Twijfel je nog of wil je eerst eens ‘proeven’ (ook letterlijk) dan ben je ook steeds van harte welkom op de ‘open ouderraad’ van 25 september. Meer info ontvang je de komende dagen nog via een briefje. Vragen kan je steeds stellen aan iemand van de ouderraad of via e-mail op ouderraadolvtenbos@gmail.com

Het OR-team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten